WEEKEND DE INITIERE IN PROGRAMARE WEB (FRONTEND)

Construieste aptitudini pentru viitorul tau

Orice companie care isi doreste sa fie relevanta pe viitor are nevoie de oameni cu competente in programare in cadrul ei.

Asadar te provocam la un weekend in programare frontend in care vei descoperi:

  •  bazele HTML si CSS: cum se construiesc paginile de internet

  •  interfete: elementele vizuale ale unei pagini de internet

  •  web: crearea unei pagini de internet cu ajutorul HTML si CSS

  •  web: adaptarea paginilor la dispozitivele pe care sunt afisate

  •  algoritmica: crearea programelor informatice

  •  javascript: elemente constructive

  •  javascript: reprezentarea paginii de internet/interfetei ca structură logica si manipularea elementelor unei pagini de internet

  •  javascript: gestionarea evenimentelor

  •  javascript: crearea elementelor dinamice in paginile de internet

Participanții vor fi asistati îi permanenta in acest proces de catre un programator avand 15 ani de experienta in cadrul a sute de proiecte nationale si internationale.

Durata programului este de 2 zile.


 

LECTOR

Cristian Radu.jpg

CRISTIAN RADU

”Cauta logica din spatele problemelor, iar solutia vine apoi de la sine”

Cristian are mai bine de 15 ani vechime in dezvoltarea aplicatiilor de internet.
A invatat programarea ca un test pentru el insusi, in acest fel descoperindu-si  “talentul” sau abilitatea de a rezolva probleme de logica, abilitate care este in fapt esenta programarii.


De-a lungul activitatii profesionale a fost implicat in sute de proiecte de toate dimensiunile folosind zeci de tehnologii (unele disparute deja). Dar oricare a fost tehnologia sau limbajul folosit, elementul esential a fost abilitatea de a rezolva probleme, de a gasii solutii.


Manat de o curiozitate si de o pasiune catre toate aspectele vietii s-a specializat in management, marketing si cercetare a pietei si a comportamentului consumatorului, tocmai in 1997, o perioada in care piata romaneasca nu practica asa ceva. Aici  a luat prima data contact cu programarea pentru aplicatii economice, folosind SQL si FoxPro. Si s-a implicat de-a lungul timpului in mai multe startup-uri, ultimul fiind https://awork.ro, o platforma construita in intregime de el.

In cadrul L.E.E. Cristian livreaza programe bazate pe experienta proprie: initiere in programare, programare avansata, initiere in competente de utilizare a calculatorului.