VIZIUNE-MISIUNE-VALORI L.E.E.

VIZIUNE

Sa educam prin experienta concreta din lumea reala a business-ului liderii si managerii care vor construi viitorul prin echipele pe care le conduc.

MISIUNE

Sa dezvoltam produse, metodologii de lucru si servicii bazate pe practica si experienta concreta menite sa indrume antreprenorii, managerii si angajatii acestora spre evoluția lor individuală, care este fundamentul evolutiei intregii societati.


In acest demers initiem parteneriate cu profesionisti care au realizari notabile in ariile lor profesionale si care ei insisi reprezintă valori autentice.

VALORI

  1.  Facem lucrurile in maniera noastra autentica, chiar daca imitarea ar genera rezultate mai rapide. In acest fel încurajam AUTENTICITATEA, deoarece stim ca ea sta la baza evolutiei noastre.

  2. PASIUNEA PENTRU OAMENI  ne obliga sa investim in mod continuu in cunoastere. Doar intelegand oamenii ii putem ajuta sa evolueze.

  3. MUNCA bine făcuta este cartea noastră de vizita. Nu cautam succese rapide, deoarece stim ca sunt de scurta durata.

  4. INTEGRITATEA ne ghideaza fiecare pas, oricat de marunt ar fi el. Respectul se obtine greu si se pierde atat de usor, iar noi intotdeauna facem ceea ce spunem. Uneori chiar mai mult decat atat, dar niciodata mai putin.

  5. Suntem pregatiti sa ne adaptam oricarei provocari intalnite cu ENTUZIASMUL care ne caracterizeaza si pe care suntem hotarati sa il raspandim in jurul nostru.