THE TOTAL LEADER

Doar liderul  capabili sa se conduca pe el insusi ii va putea conduce eficient pe cei din jurul sau.

Schimbarile si evolutia mediului de afaceri duc la o cerere sporită pe piata muncii a liderilor eficienti. Aceasta pentru ca afacerile sa inregistreze progres si inovatie.


Organizatia viitorului este aceea in care fiecare membru este lider, iar oamenii trebuie sa fie intâi de toate capabili sa se conduca pe ei insisi, pentru a putea deveni un model pentru cei din jur.

Conceptul TOTAL LEADER® a fost dezvoltat intr-o mare masura pentru a acoperi un gol de leadership din piata mondiala.

Conceptul Total Leader ® identifica 4 arii importante pe care o persoana trebuie sa le dezvolte pentru a deveni un Lider Total:

     1. Productivitate Personala

Consta in abilitatea de a te conduce pe tine, de a-ti gestiona timpul si de a-ti stabili prioritatile. Productivitatea personala reprezintă obiectivul principal in obținerea performantelor de varf.

     2. Leadership Personal

Va ajuta sa imbunatatitii potentialul personal de conducere prin construirea unor puncte forte personale si prin imbunatatirea imaginii de sine. Maximizarea potentialului in acest domeniu este cheia pentru modul in care un lider actioneaza, raspunde si conduce.

     3. Leadership Strategic

Consta in abilitatea de a conduce o organizatie prin munca in echipa. Leadership-ul Strategic este necesar pentru a-ti atinge scopul intr-un mod calculat, spre a putea obtine succesul.

     4. Leadership Motivational

Consta in abilitatea de a inspira motivatia in ceilalti. Leadership-ul Motivational este esential pentru dezvoltarea unei echipe productive si motivate.

Fiecare arie este un program de sine statator care se parcurge in 14-16 sedinte și combină sesiunile de grup cu sesiuni de coaching individuale.


Leadership Management® International, fondata in anul 1966, este un lider global in dezvoltarea liderilor si a organizatiilor, livrand programe in aproape 80 de tari, in 25 de limbi, de la infiintarea sa din anul 1966.


Misiunea L.M.I. este ”Dezvoltarea liderilor și a organizațiilor la potentialul maxim”.


Procesul unic de livrare a programelor care asigura o experienta completa de invatare fac ca participantii sa obtină nu numai rezultate masurabile, dar si un ROI consistent. Prin intermediul facilitatorilor certificati, programele L.M.I. sunt disponibile la nivel global.

Contactează-ne pentru a implementa conceptul in organizatia ta.

 
 

LECTOR

5_edited.jpg

LOREDANA ELENA EGRI

"Ma fascineaza dedesubturile comportamentului uman"

Avand o cariera profesionala de 17 ani, a avut performanta de top in una dintre cele mai dinamice industrii din Romania, industria de telecomunicatii.


A fost in topul hunterilor B2B din industrie, iar apoi a creat de la zero o echipa locala de vanzari B2B care s-a mentinut in topul performantei la nivel national, in ciuda schimbarilor fulgeratoare din industrie.

Pe parcursul activitatii de management, s-a evidentiat datorita viziunii de dezvoltare a unei culturi organizationale de cooperare motivand "nu poti face performanta pe termen lung lucrand ca individualitate, doar lucrand in echipa". Politicile implementate i-au adus nu numai rezultate de top ci si cea mai mare rata de retentie a personalui, dar si initierea de catre echipa ei a unui proiect in premiera nationala: "Digitalizarea educatiei in scoli".

Incepand cu februarie 2018, a pornit pe drumul educatiei motivand "Pana la 30 de ani, mi-am folosit cunostintele si experienta pentru a face performanta in folosul propriu. Dupa 30 de ani am simtit ca a venit momentul sa sustin performanta echipelor romanesti, in acest fel vom castiga cu totii de pe urma unei societati evoluate.

A scris si publicat (la Editura Evrika din Bucuresti) cartea "Invata vanzari din greselile mele", o carte bazata pe experienta cu oamenii din subordinea sa despre obstacolele care stau in calea performantei profesionale. Majoritatea fiind de natura morala si fiind generate de catre mediul social romanesc. De asemenea a contribuit in cartea "Povesti nemuritoare de vanzari" si "Aproape totul despre managementul echipei de vanzari" (pot fi achizitionate in sectiunea "Products of knowledge" a websiteului, sau in orice librarie la nivel national).

In cadrul L.E.E. dezvolta si livreaza programe pe baza experientei dobandite: leadership, cultura organizationala, managementul echipei, vanzari.