The TOTAL LEADER

Doar liderul  capabili sa se conduca pe el insusi ii va putea conduce eficient pe cei din jurul sau.

Schimbarile si evolutia mediului de afaceri duc la o cerere sporită pe piata muncii a liderilor eficienti. Aceasta pentru ca afacerile sa inregistreze progres si inovatie.


Organizatia viitorului este aceea in care fiecare membru este lider, iar oamenii trebuie sa fie intâi de toate capabili sa se conduca pe ei insisi, pentru a putea deveni un model pentru cei din jur.

Conceptul TOTAL LEADER® a fost dezvoltat intr-o mare masura pentru a acoperi un gol de leadership din piata mondiala.

Conceptul Total Leader ® identifica 4 arii importante pe care o persoana trebuie sa le dezvolte pentru a deveni un Lider Total:

     1. Productivitate Personala

Consta in abilitatea de a te conduce pe tine, de a-ti gestiona timpul si de a-ti stabili prioritatile. Productivitatea personala reprezintă obiectivul principal in obținerea performantelor de varf.

     2. Leadership Personal

Va ajuta sa imbunatatitii potentialul personal de conducere prin construirea unor puncte forte personale si prin imbunatatirea imaginii de sine. Maximizarea potentialului in acest domeniu este cheia pentru modul in care un lider actioneaza, raspunde si conduce.

     3. Leadership Strategic

Consta in abilitatea de a conduce o organizatie prin munca in echipa. Leadership-ul Strategic este necesar pentru a-ti atinge scopul intr-un mod calculat, spre a putea obtine succesul.

     4. Leadership Motivational

Consta in abilitatea de a inspira motivatia in ceilalti. Leadership-ul Motivational este esential pentru dezvoltarea unei echipe productive si motivate.

Fiecare arie este un program de sine statator care se parcurge in 14-16 sedinte și combină sesiunile de grup cu sesiuni de coaching individuale.


Leadership Management® International, fondata in anul 1966, este un lider global in dezvoltarea liderilor si a organizatiilor, livrand programe in aproape 80 de tari, in 25 de limbi, de la infiintarea sa din anul 1966.


Misiunea L.M.I. este ”Dezvoltarea liderilor și a organizațiilor la potentialul maxim”.


Procesul unic de livrare a programelor care asigura o experienta completa de invatare fac ca participantii sa obtină nu numai rezultate masurabile, dar si un ROI consistent. Prin intermediul facilitatorilor certificati, programele L.M.I. sunt disponibile la nivel global.

Contactează-ne pentru a implementa conceptul in organizatia ta.

 
 

Facilitatori

5_edited.jpg

Loredana Elena Egri

”Passionate about people, knowledge, evolution.”