TALENT MANAGEMENT

”OAMENI POTRIVITI IN ROLURI POTRIVITE”

Vizam dezvoltarea capacitatii de a recunoaste potentialul uman, de a pune oamenii potriviti in roluri potrivite si de a comunica in forma care sa favorizeze adoptarea comportamentului dorit de manager.

 

CE VEI INVATA

BAZELE PERFORMANTEI INDIVIDUALE

TIPARE COMPORTAMENTALE SI CARACTERISTICILE AFERENTE

RECUNOASTEREA TIPARULUI COMPORTAMENTAL

MATCH APTITUDINI/CERINTE JOB

COMUNICARE CU IMPACT IN COMPORTAMENT

 

LECTOR

5_edited.jpg

LOREDANA ELENA EGRI

"Ma fascineaza dedesubturile comportamentului uman"

Avand o cariera profesionala de 17 ani, a avut performanta de top in una dintre cele mai dinamice industrii din Romania, industria de telecomunicatii.


A fost in topul hunterilor B2B din industrie, iar apoi a creat de la zero o echipa locala de vanzari B2B care s-a mentinut in topul performantei la nivel national, in ciuda schimbarilor fulgeratoare din industrie.

Pe parcursul activitatii de management, s-a evidentiat datorita viziunii de dezvoltare a unei culturi organizationale de cooperare motivand "nu poti face performanta pe termen lung lucrand ca individualitate, doar lucrand in echipa". Politicile implementate i-au adus nu numai rezultate de top ci si cea mai mare rata de retentie a personalui, dar si initierea de catre echipa ei a unui proiect in premiera nationala: "Digitalizarea educatiei in scoli".

Incepand cu februarie 2018, a pornit pe drumul educatiei motivand "Pana la 30 de ani, mi-am folosit cunostintele si experienta pentru a face performanta in folosul propriu. Dupa 30 de ani am simtit ca a venit momentul sa sustin performanta echipelor romanesti, in acest fel vom castiga cu totii de pe urma unei societati evoluate.

A scris si publicat (la Editura Evrika din Bucuresti) cartea "Invata vanzari din greselile mele", o carte bazata pe experienta cu oamenii din subordinea sa despre obstacolele care stau in calea performantei profesionale. Majoritatea fiind de natura morala si fiind generate de catre mediul social romanesc. De asemenea a contribuit in cartea "Povesti nemuritoare de vanzari" si "Aproape totul despre managementul echipei de vanzari" (pot fi achizitionate in sectiunea "Products of knowledge" a websiteului, sau in orice librarie la nivel national).

In cadrul L.E.E. dezvolta si livreaza programe pe baza experientei dobandite: leadership, cultura organizationala, managementul echipei, vanzari.

 

CUI I SE ADRESEAZA ACEST CURS

MANAGERILOR

TEAM LEADERILOR

RESPONSABILILOR DE HR

 

DETALII UTILE

LOCATIE

Targu Mures, Evreilor Martiri 4 (Curte Threepharm), Etaj 1, Birou L.E.E.

ORA

-

COST

150 euro

DATA URMATOAREI SESIUNI DESCHISE

TBD

 

STAI ACASA. VINE ATELIERUL (ONLINE) LA TINE.

 

PENTRU ASTA SUNTEM APRECIATI

Am intrebat participantii la cursurile noastre ce au apreciat la acestea. Iata raspunsurile lor:

"Profesionalismul organizatorilor precum si a participantilor"

"Expunerea ideilor intr-o maniera clara, placuta si usor de inteles."

"Este foarte valoros sa inveti din experienta altora fata de studiul teoretic."

"Organizarea, timing respectat, subiectele abordate. Exercitiile practice."

"Aflarea mai multor pareri, a diferitelor moduri de gandire."

"Grupul restrans, atmosfera placuta si energia oferita."

Fii unul dintre participantii sesiunilor noastre