STRATEGII EFICACE DE VANZARE

Oamenii buni de vanzari nu se nasc asa ci ei se dezvolta in mediile care le sustin dezvoltarea.

Indiferent de ceea ce promite businessul tau, oamenii buni de vanzari au capacitatea de a identifica potentialii clienti, de a le intelege nevoile, de a ii ajuta sa aleaga produsele companiei tale in locul produselor competitorilor tai.


SEV este conceput pentru a dezvolta aptitudini si incredere in arii cheie ale procesului de vanzare care combinate vor genera un proces eficient de vanzare. Iar acest proces poate fi aplicat in toate mediile de vanzare.

Programul ajuta oamenii de vanzari sa:

  • invete arta prospectarii.

  • pregateasca o prezentare eficace.

  • recunoasca semnalele de cumparare si sa descopere motivele primare de cumparare.

  • devină experti in finalizarea vanzarii.

  • gestioneze obiectiile si eventualele piedici.

Programul dureaza 8 saptamani.

SEV este un program Leadership Management International.


Leadership Management® International, fondata in anul 1966, este un lider global in dezvoltarea liderilor si a organizatiilor, livrand programe in peste 80 de tari, in 25 de limbi, de la infiintarea sa din anul 1966.


Misiunea L.M.I. este ”Dezvoltarea liderilor si a organizatiilor la potentialul maxim”.


Procesul unic de livrare a programelor care asigura o experienta completa de invatare fac ca participantii sa obtina nu numai rezultate masurabile, dar si un ROI consistent. Prin intermediul facilitatorilor certificati, programele L.M.I. sunt disponibile la nivel global.

Contactează-ne pentru a implementa conceptul in organizatia ta.

 

LECTOR

5_edited.jpg

LOREDANA ELENA EGRI

"Ma fascineaza dedesubturile comportamentului uman"

Avand o cariera profesionala de 17 ani, a avut performanta de top in una dintre cele mai dinamice industrii din Romania, industria de telecomunicatii.


A fost in topul hunterilor B2B din industrie, iar apoi a creat de la zero o echipa locala de vanzari B2B care s-a mentinut in topul performantei la nivel national, in ciuda schimbarilor fulgeratoare din industrie.

Pe parcursul activitatii de management, s-a evidentiat datorita viziunii de dezvoltare a unei culturi organizationale de cooperare motivand "nu poti face performanta pe termen lung lucrand ca individualitate, doar lucrand in echipa". Politicile implementate i-au adus nu numai rezultate de top ci si cea mai mare rata de retentie a personalui, dar si initierea de catre echipa ei a unui proiect in premiera nationala: "Digitalizarea educatiei in scoli".

Incepand cu februarie 2018, a pornit pe drumul educatiei motivand "Pana la 30 de ani, mi-am folosit cunostintele si experienta pentru a face performanta in folosul propriu. Dupa 30 de ani am simtit ca a venit momentul sa sustin performanta echipelor romanesti, in acest fel vom castiga cu totii de pe urma unei societati evoluate.

A scris si publicat (la Editura Evrika din Bucuresti) cartea "Invata vanzari din greselile mele", o carte bazata pe experienta cu oamenii din subordinea sa despre obstacolele care stau in calea performantei profesionale. Majoritatea fiind de natura morala si fiind generate de catre mediul social romanesc. De asemenea a contribuit in cartea "Povesti nemuritoare de vanzari" si "Aproape totul despre managementul echipei de vanzari" (pot fi achizitionate in sectiunea "Products of knowledge" a websiteului, sau in orice librarie la nivel national).

In cadrul L.E.E. dezvolta si livreaza programe pe baza experientei dobandite: leadership, cultura organizationala, managementul echipei, vanzari.