PROGRAM DE ALFABETIZARE DIGITALA

Deschide calea catre viitor

Viitorul afacerii tale depinde de nivelul competentelor oamenilor tai.


Inscrie-ti angajatii la acest curs practic de initiere in operarea calculatorului, care se adreseaza persoanelor incepatoare sau fara experienta.

Angajații tai vor invata:

  • modul de functionare a unui computer

  • despre gestionarea fisierelor

  • documente si foi de calcul

  • gestionarea fisierelor media

  • navigarea pe internet

  • notiuni de securitate


Durata programului este de 5 zile.

Contactează-ne pentru a implementa programul in organizatia ta.


 

LECTOR

Cristian Radu.jpg

CRISTIAN RADU

”Cauta logica din spatele problemelor, iar solutia vine apoi de la sine”

Cristian are mai bine de 15 ani vechime in dezvoltarea aplicatiilor de internet.
A invatat programarea ca un test pentru el insusi, in acest fel descoperindu-si  “talentul” sau abilitatea de a rezolva probleme de logica, abilitate care este in fapt esenta programarii.


De-a lungul activitatii profesionale a fost implicat in sute de proiecte de toate dimensiunile folosind zeci de tehnologii (unele disparute deja). Dar oricare a fost tehnologia sau limbajul folosit, elementul esential a fost abilitatea de a rezolva probleme, de a gasii solutii.


Manat de o curiozitate si de o pasiune catre toate aspectele vietii s-a specializat in management, marketing si cercetare a pietei si a comportamentului consumatorului, tocmai in 1997, o perioada in care piata romaneasca nu practica asa ceva. Aici  a luat prima data contact cu programarea pentru aplicatii economice, folosind SQL si FoxPro. Si s-a implicat de-a lungul timpului in mai multe startup-uri, ultimul fiind https://awork.ro, o platforma construita in intregime de el.

In cadrul L.E.E. Cristian livreaza programe bazate pe experienta proprie: initiere in programare, programare avansata, initiere in competente de utilizare a calculatorului.