top of page
  • Writer's pictureL.E.E.

Vreți să reușiți în lumea bărbaților?

Femeile sunt prea sensibile, în timp ce bărbații sunt prea plini de sine!

Lumea noastră este construită pe încredere, fie ea reală sau oarbă, deci cât mai vrei să aștepți până ce …?


Indiferent că vrem să acceptăm sau nu, lumea aceasta este construită pe imagine. Prin asta vreau sa spun că nu întotdeauna primează atuurile pe care le avem, ci mai degrabă atuurile pe care le transmitem,  adică atuurile pe care cei din jurul nostru cred că le posedăm.

( Cunoaștem cu toții oameni foarte capabili care nu au reușit în viață și în același timp persoane despre care știm clar că nu sunt foarte capabile, însă datorită capacității de disimulare au reușit să se ridice peste generația lor. Acum poate înțelegi de ce spun că este mai importantă percepția pe care au ceilalți despre tine și nu ceea ce ești tu cu adevărat. )


Motivul pentru care femeile nu sunt prezente la fel de mult în vârful acestei lumi precum bărbații, nu ține nicidecum de lipsa calităților personale, ci ține tocmai de construcția diferită pe care o au față de aceștia.


Sensibilitatea, atu tipic feminin, face ca femeile să își minimizeze calitățile existente, în timp ce narcisismul bărbaților le permite să iasă în față chiar mimând calități pe care nu le au ( și știm cu toții că este mult mai ușor să faci progrese pentru a te menține într-o anumită poziție, decât să îți demonstrezi calitățile pentru a fi acceptat pentru ea ).


Nici vorbă de discriminare, sau de tratare inegală a femeilor. Din păcate femeile își condamnă singure șansele în momentul în care se lasă pradă sensibilității native. De aici superioritatea bărbaților în funcții cheie.


Cred că a venit momentul să răspund la subiectul acestui articol: dragi femei, vă doriți să reușiți în lumea bărbaților? Atunci fiți mândre, exagerați cu calitățile, minimizați defectele și țineți sensibilitatea sub control. Pe scurt fiți un bărbat în corp de femeie și folosiți-vă de intuiția și inteligența emoțională ( atuuri pe care le posedați în plus față de bărbați ) pentru a scoate maxim din orice oportunitate.


Nu vă subestimați în nici o clipă!

Trebuie să vă simțiți și să vă comportați ca și cum toate atuurile lumii au ajuns la voi.

Pare exagerat cumva? Ia gândește-te:

  • Cați bărbați cunoști, care sunt departe de a fi chipeși și de a avea bani, însă care au pretenția de a găsi femei top model și realizate? Cunoști câțiva, nu? Dar femei în aceeași situație? Nici una!

  • Câți bărbați cunoști, care se cred mai deștepți decât sunt? Mulți, nu? Dar femei? Mai puține cu siguranță!

  • Câți bărbați cunoști, care erau siguri pe ei deși nu știau o iotă din ce urmau să fie întrebați? Cunoști câțiva, nu?  Dar femei în aceeași situație? Cam nici una!

  • Câți bărbați care s-au aruncat cu capul înainte într-o situație necunoscută cunoști? Destul de mulți, nu? Dar femei? Mai puține, nu?

  • Câți bărbați cunoști, care citesc ceea ce li se transmite pe diagonală, însă în ziua ședinței reușesc să improvizeze atât de bine încât le iau locul celor care s-au pregătit temeinic pentru acest lucru? Cu siguranță mult mai mulți decât femei și asta deoarece bărbații au tupeu, iar femeile sunt conștiincioase! Însă conștiinciozitatea nu reușește întotdeauna să depășească tupeul!

Ei bine, șansele în viață nu țin întotdeauna de cât de bine pregătiți am fi ci mai mult de cât de bine putem valorifica oportunitățile care ne apar în cale, prin urmare dacă vrei să reușești într-o lume a bărbaților  începe cu uitarea sensibilității de care dispui și continuă  să îți cultivi încrederea în sine.


Mult succes în lumea bărbaților,

L.E.E.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

RISKING IS BETTER THAN REGRETTING. Life is risky, but if we examine it we find that what we regret most are the risks we didn't take. Leading our evolution, L.E.E.

A LEADER WHO DOESN'T FIX OR FIRE TOXIC TEAM MEMBERS, DOESN'T DESERVE THE LOYALTY OF THE HIGH-PERFORMING ONES. High-performing employees deserve to work in great environments. Leading our evolution, L.

PEOPLE WILL NEVER RESPECT AN INCOMPETENT AND UNTRUSTFUL LEADER. "Managers earn respect when they are respectful to others, as well as when they demonstrate trustworthiness, credibility, and a healthy

bottom of page