• L.E.E.

Poți avea control total asupra destinului tău?

Știi cum era în trecut, când eram convinși cu toții de faptul că Dumnezeu se ocupă de fiecare aspect al vieții noastre. Prin urmare, indiferent dacă viața noastră era bună sau rea, nu aveam nici o posibilitate de a o controla.


Dar acum?


Bineînțeles că mai există și persoane care cred în continuare că Dumnezeu le controlează viețile în totalitate, însă există și o categorie nouă, aceia care cred că au puterea de a își controla viața și indiferent ce și-ar propune să obțină, ține numai și numai de ei pentru a reuși.


Și totuși parcă ceva lipsește:

  • Suntem egoiști atunci când credem că ne putem controla destinele în totalitate;

  • Suntem egoiști când credem că succesul nostru se datorează numai acțiunilor făcute de noi;

  • Suntem egoiști când îi condamnam pe ceilalți pentru că au ajuns în situații limită;

Credem că suntem atât de invincibili, ne lăsăm orbiți de impresia că putem controla tot și nu vedem ce este atât de evident:


că cineva, fără întervenția noastră, ne dă o mână de ajutor în fiecare zi.

Dar, suntem atât de orbiți încât nici nu vedem lucrul acesta, cu atât mai puțin obișnuim să mulțumim pentru el.


  • Ai fost vreodată atât de aproape de locul unui accident încât să îți treacă prin minte că dacă erai mai repede cu 3 minute acolo, ai fi fost tu cel acidentat?

  • Ai simtit vreodată că dacă nu ar fi fost chestiunea aceea enervantă de dimineață care te-a facut să întârzii la muncă, ți se putea întâmpla ție ce ai văzut la TV?

  • După ce ai încheiat tranzacția vieții tale ai avut impresia că s-a întâmplat un miracol? ( traficul era liber, ai avut o prezență extraordinară, etc)

Deoarece nu putem controla fiecare aspect al vieții noastre, tot ceea ce se întâmplă în favoarea noastră este un ajutor pe care îl primim benevol din exterior ...


Mâine, atunci când când vei semna contractul pe care îl visezi atat, când îți vei găsi partenerul visat, când vei avea greutatea dorită, nu vei uita de lucrurie care au mers bine fără intervenția ta și vei mulțumi pentru faptul că nu ți-a intervenit nimic  în cale pentru a te devia de la scopul tău.


Gânduri bune,

L.E.E.

0 views

Recent Posts

See All

Nothing comes without work

NOTHING COMES WITHOUT WORK. If you want to be successful in any walk of life, hard work is a necessity. But only a few are willing to put in the effort required. Leading our evolution, L.E.E.

Embrace change

THE ONLY WAY TO AVOID REPEATING THE SAME MISTAKES IS BY FULLY ACKNOWLEDGING THEM AND EMBRACING CHANGE. We can't go forward if we keep repeating the same mistakes over and over again. Leading our evol

Leadership is about people

THE BEST LEADERS ARE THOSE THAT CAN IDENTIFY THE DIFFERENCES THAT ONE BRINGS TO THE TABLE AND KNOWS HOW TO PUT THEM TO FULL USE. The 21st century leader must have the ability to make the most out of e

Let's connect on social media.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter

Copyright ©2020 www.leadingourevolution.com, All rights reserved.