top of page
  • Writer's pictureL.E.E.

Dialog despre relații

Timpul zboară când ești alături de persoana potrivită.


Cum găsești persoana potrivită?

E foarte simplu, mult mai simplu decât cred toți.

Eu îți spun acum că nu contează să ai pasiuni comune așa cum cred toți, ci din contră, cu cât sunteți mai diferiți, cu atât mai multe lucruri noi veți avea de  descoperit și nu vă veți plictisi.


Contează însă cu adevărat ca viziunea asupra vieții să coincidă: un cuplu format din oameni cu pasiuni  comune, dar viziuni diferite va fi sortit eșecului. Imaginează-ți cum va fi atunci când unul visează să aibă totul iar celălalt se resemnează cu puțin? Păi nu va dura mult până când unul îi va reproșa celuilalt că l-a tras în jos nu?


Odată ce testul viziunii este trecut, abia acum începe adevărata distracție! Nimic din ce îți place ție nu îi place lui și invers. Aici intervine adevărata valoare a unei relații: consensul, adică dezvoltarea pe un teren al concesiei, al înțelegerii asupra versiunii de mijloc, care este întotdeauna mai bună decât versiunea inițială a fiecăruia.


Cuplurile alese pe motiv de pasiuni comune se plictisesc atât de mult unii de alții încât trebuie să inventeze ieșiri pentru a își potoli setea de nou. Dacă persoana de lângă ei era diferită, aveau ceva nou în fiecare zi!


Tu ai parte de respect, dar așa ceva este foarte rar, bărbații în general sunt needucați.

Respectul nu este ceva ce se oferă de-a gata, respectul se câștigă.

Bărbații se pot transforma în orice, mult mai ușor decât femeile, dar trebuie să aibă și motivația aferentă.


Vezi tu, femeile vor respect, dar cred că li se cuvine să îl primească fără efort. Iți spun eu, fără efort nu există nimic.


Unghiile, părul, gențile sunt mai presus de soțul tău? Nici o problemă, te va trata ca atare.

Le spun de fiecare dată când văd că se uită pierdute la noi și la felul în care mă tratează el pe mine: cum să nu mă iubească, cum să nu mă respecte, cum să nu se comporte frumos? Gândește-te că el primește și are totul de la mine. Și soțul tău s-ar comporta la fel dacă ar fi în locul lui.


Ce contează pentru bărbați?

Totul contează, până la cel mai mic detaliu.

Contează ca atunci când ajunge acasă să aibă un cămin primitor și îngrijit, care să îl scoată din gândurile de la job.

Contează sa îi fie satisfăcută nevoia de hrană (contează senzația, mirosul, văzul pe care le are când intră în casă, nu doar hrana în sine).

Contează să simtă că este dorit din punct de vedere sexual.

Contează să simtă în permanență  că are ceva deosebit, astfel va fi motivat să lupte cu tot ce are mai bun  pentru a nu pierde acest avantaj ( adică pe tine).


Vezi tu, bărbații analizează mereu datele pe care le au și apoi caută soluții. Ca tu să fii soluția perfectă pentru el trebuie să faci mult mai mult decât să fii o simplă soție.

Dacă vrei să fii în centrul gândurilor lui, trebuie să fii mult mai mult decât o simplă soție.

Dacă vrei să fii respectată și adorată trebuie să fii mult mai mult decât o simplă soție.

Tu trebuie să fii în fiecare clipă minunată, nu ai altă opțiune.


Orice bărbat care simte că are de la partenera sa toate acestea, va fi un bărbat iubitor, atent, mereu respectuos, asta pentru că nimeni nu vrea să piardă ceva ce funcționează bine. Apoi se va dedica 100% pentru a avea doar pentru el toate aceste avantaje.

Nu e nici  o problemă dacă nu simte toate aceste lucruri, el oricum va căuta  până le va găsi ( chiar dacă va trebui să combine mai multe femei ), sau cel puțin se va implica în relație pe măsura meritelor partenerei lui.


L.E.E.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

RISKING IS BETTER THAN REGRETTING. Life is risky, but if we examine it we find that what we regret most are the risks we didn't take. Leading our evolution, L.E.E.

A LEADER WHO DOESN'T FIX OR FIRE TOXIC TEAM MEMBERS, DOESN'T DESERVE THE LOYALTY OF THE HIGH-PERFORMING ONES. High-performing employees deserve to work in great environments. Leading our evolution, L.

PEOPLE WILL NEVER RESPECT AN INCOMPETENT AND UNTRUSTFUL LEADER. "Managers earn respect when they are respectful to others, as well as when they demonstrate trustworthiness, credibility, and a healthy

bottom of page