Caută
  • Loredana Elena Egri

Creativitatea umană

Actualizată în: 31 Iul. 2019

Timpurile se schimbă.


Cei care se nasc cu talent către artă nu au o viață ușoară. Din contră, poate menirea lor, este acum mai grea ca oricând.

...

Ce reprezintă, munca făcută cu propriile mâini -evident imperfectă și dificil de reprodus la scară largă- în epoca perfecțiunii artificiale? Nu doar că nu mai are greutate, dar parcă nici nu se mai justifică investirea timpului propriu în cultivarea acestui talent.

Sorții sunt potrivnici, iar viitorul încet.


Noi nu ne-am născut cu talent pentru artă, poate tocmai de aceea o apreciem atât de tare. Arta, creativitatea, reprezintă esența noastră, ceea ce ne face să fim umani până la urmă.


Noi însă ne-am născut (sau l-am cultivat în timp, nu știm exact), cu talent la cuvinte și la oameni.

Și am vrut să aducem împreună cele două: arta și cuvintele. Și cumva am reușit.


Ne-am gândit să oferim oamenilor posibilitatea de a face un cadou mai profund, piața este plină de opțiuni fără substanță …


Cum ar fi să îți exprimi aprecierea față de o anumită persoană, prin câteva cuvinte care vă definesc relația, puse pe pânză de către un om cu drag pentru frumos?


Poate că aceste lucruri și-au pierdut farmecul într-o lume consumatoristă.


Dar poate că nu.


☞ Alege versiunea dorită: versiunea standard (fondul va fi cel folosit în citatele noastre, respectiv aripile libertății) sau versiunea creativă (fondul rămâne la inspirația artistului)

☞ Alege citatul potrivit (caută în blogul nostru sau oriunde altundeva)

☞ Păstrează-ți răbdarea până când este gata ( pentru început colaborăm cu puțini artiști, care fac și altceva în afara artei)


Apoi bucură-te împreună cu persoana pentru care l-ai ales: de frumusețe, de imperfecțiune, de faptul că suntem oameni și asta ne face să ne simțim vii. De faptul că vă aveți de ce vă bucura.


PS: Am pus în pachet și un suport, pentru ca fericitul posesor/ fericita posesoare să îl poată așeza unde îi este mai drag: acasă, la birou, în camera de zi, fără efort.


Respect și admirație celor care s-au născut cu talent pentru frumos și au cultivat această pasiune în ciuda tuturor obstacolelor. Ne bucurăm că măcar pe puțini dintre ei îi putem sprijini prin intermediul acestor produse.


L.E.E.


#tabloumotivațional

0 afișare