top of page
  • Writer's pictureL.E.E.

Cauți modele de viață?

Căutăm modele care să ne ajute să ne schimbăm viața! Iar ca răspuns la această nevoie stau zecile de evenimente care aduc în față oameni celebri, oameni cunoscuți, oameni realizați, dispuși să povestească maselor despre drumul pe care l-au parcurs până la destinație, până la succes.


Dar câți dintre acești oameni sunt doar niște produse frumos ambalate pentru vânzare și câți reprezintă produse autentice poate nu vom ști niciodată, însă un lucru este cert:

a fi cu adevărat autentic înseamnă  a face lucrurile bine pentru că așa suntem construiți, nu pentru că se cumpără sau se vinde bine.


Asta înseamnă: a ne îngriji, a face mișcare, a avea un stil de viață echilibrat, a avea moralitate, demnitate și mândrie, a inova, a ajuta, a investi în noi și toate acestea nu pentru că ne ajută să facem bani sau pentru că ieșim în fața unei mulțimi care ne vede și ne evaluează.


A fi autentic înseamnă să facem asta zi de zi, indiferent dacă ne vede cineva sau nu.

În graba de a căuta modele, de multe ori lăsăm să treacă neobservate pe lângă noi adevăratele modele de zi cu zi, cele nealterate de specialiști ai marketingului. Adică modele autentice, reale, care se află printre noi și care de foarte multe ori nu au pagini pline de prieteni sau urmăritori, acelea care prin ceea ce fac reușesc să aducă un plus mediului în care se află zi de zi.


Adevăratele modele sunt:

Acei care găsesc putere să continue chiar dacă viața i-a pus greu la încercare;

Acei care reușesc de unii singuri să se ridice deasupra mediului din care provin;

Acei care se dedică total pentru o cauză în care cred, o cauză ca îmbunătățește viața celor din jur nu a lor personal;

Acei care sunt dispuși să sară oricând în ajutorul cuiva;

Acei care vor să fie de folos în societate;

Acei care deși muncesc din greu, reușesc să dezvolte familii frumoase, reușind să transmită valori morale copiilor lor;

Zecile de femei care se străduiesc zilnic să fie utile societății în ciuda constrângerilor din viața familială;

Și mulți alții.


Oamenii autentici nu dispun de bugete enorme de publicitate, de aceea pentru a îi identifica va trebui să căutăm mult mai adânc.


L.E.E.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

RISKING IS BETTER THAN REGRETTING. Life is risky, but if we examine it we find that what we regret most are the risks we didn't take. Leading our evolution, L.E.E.

A LEADER WHO DOESN'T FIX OR FIRE TOXIC TEAM MEMBERS, DOESN'T DESERVE THE LOYALTY OF THE HIGH-PERFORMING ONES. High-performing employees deserve to work in great environments. Leading our evolution, L.

PEOPLE WILL NEVER RESPECT AN INCOMPETENT AND UNTRUSTFUL LEADER. "Managers earn respect when they are respectful to others, as well as when they demonstrate trustworthiness, credibility, and a healthy

bottom of page