EVOLUTION MEETINGS

O comunitate este solida atunci cand are o piata de business solida

Provocarile fac parte din rutina cotidiana a antreprenorilor, așadar am initiat aceste intalniri din convingerea ca solutia eficienta de depasire a acestora este la ”distanta de o persoana”. Una care a reusit sa obtina rezultate satisfacatoare in exact acea arie care pe noi ne provoaca intr-un anumit moment.

Asadar am creat un context pentru a reuni antreprenori si manageri din domenii cat mai diverse, cu scopul de a impartasi informatii valoroase pe care sa le aplicam pentru consolidarea afacerilor noastre:

  • ​Am creat un context pentru a ne intalni, noi - locuitori ai aceleiasi comunitati.

  • Am creat un context pentru a ne cunoaste, noi - actori din diverse domenii ai aceleiasi comunitati.

  • Am creat un context pentru a putea colabora la nevoie, noi - antreprenori si manageri avand diverse provocari ai aceleiasi comunitati.


Te invitam sa ni te alaturi si sa contribui in mod activ la urmatoarea intalnire.

Fiecare intalnire se desfasoara in jurul unei teme. Acceseaza cu incredere pagina de contact pentru a propune una de actualitate pentru afacerea ta.

Pentru evolutie,
L.E.E. - Leading. Education. Evolution.

Vom anunta aici coordonatele urmatoarei intalniri.

 

Istoric intalniri

EVOLUTION Meetings pic.jpg

Intalnirea nr. 1
”Cum gestionăm provocarile in afaceri”

Ziua de azi a fost despre antreprenori si provocarile pe care acestia le intampina in afacerile lor. In urma intalnirii deschise am descoperit faptul ca, desi activam in domenii diferite, problemele noastre sunt in esenta aceleasi.

Timpul s-a scurs repede, dar a evidentiat ceva: faptul ca exista solutii pentru orice provocare, insă ele vin odata cu extinderea zonei de confort si schimbarea modului de a gandi.

✔︎ Multumim Co Place pentru gazduire.

✔︎ Multumim Nicodim pentru informatiile impartasite.

Felicitam antreprenorii mureseni pentru ca au aratat flexibilitate si deschidere fata de nou: trasaturi esentiale in climatul actual de business.

Pentru evolutie,

L.E.E.

71393803_449922128958941_867640163810725

Intalnirea nr. 2
”Motivarea angajatilor”

In lucrul cu oamenii un singur lucru este cert: acela ca nu exista retete.

Oamenii sunt diferiti, prin urmare au motivatii diferite. Insa este important ca managerii sa identifice cat mai corect ceea ce ii motiveaza pe oamenii lor daca vor ca acestia sa faca performanta pentru compania lor si nu inafara ei.

In cadrul intalnirii deschise am mers dincolo de motivare. Am pornit de la cauzele care stau in spatele lipsei de motivare a angajatilor si pe baza lor am adus cateva solutii la care managerii pot apela pentru motivarea angajatilor lor.

Performanta companiilor vine prin oameni, asadar o mai buna intelegere a acestora va genera rezultate pozitive pentru companie.


✔︎ Multumim Co Place pentru gazduire.

Felicitam companiile muresene prezente la aceasta intalnire.

Pentru evolutie,

L.E.E.