Revino la pagina principala a programului

 

INSCRIERI - ESTE PENTRU TINE?

Curricula noastra vine din piata reala a managementului de echipe. Companiile serioase asigura  accesul la traininguri de dezvoltare profesionala pentru managerii lor (intreaba la departamentul tau HR).

Acest program este:

 • Pentru cei care au avut experiente cu alte traininguri si pot face diferenta intre unul teoretic si unul care vine din experienta concreta;

 • Pentru cei care inteleg ca influenta managerului in echipa este extrem de mare;

 • Pentru cei care sunt deschisi sa isi actualizeze golurile informationale in management si sunt deschisi sa lucreze la ei insisi;

 • Pentru cei care vor sa aiba un impact asupra echipei pe care o coordoneaza in termeni de rezultate si stabilitate;

 • Pentru cei care cauta sa fie mai performanti si sa eficientizeze procesele din cadrul companiei pentru care lucreaza;

 • Pentru cei care au o cultura cel putin medie de management si leadership;

 • Pentru cei care sunt dispusi sa faca eforturi pentru a analiza procesul actual de management, respectiv pentru a corecta elementele disfunctionale;

 • Pentru managerii care sunt dispusi la schimbare, dar si la a lucra cu sine pentru a creste rezultatul echipelor coordonate;

 • Pentru managerii care au minim 24 de luni de experienta in lucrul cu oamenii;

 • Pentru managerii care inteleg ca pentru a avea alte rezultate, este necesar ca modul lor de gestionare a echipei sa evolueze;

 • Pentru managerii flexibili in gandire, care au capacitatea de a aplica notiunile pe specifiul echipelor coordonate si nu asteapta solutii "de-a gata".

Programul nostru este pentru liderii de actiune. Deoarece s-ar parea ca esti un asemenea lider, te invitam sa aplici.

 

CU CE DIFERA DE ALTE PROGRAME

Competenta in Management - Locul 1
Competenta in Training - Locul 2

Programele din piata respecta traseul: Lucreaza in piata de training > Preia conceptul SAU Achizitioneaza o licenta pentru un concept nou > Livreaza cursul in piata.


Programul nostru respecta traseul: Gestioneaza o echipa > Investeste timp si resurse in traininguri si informatii de calitate > Aplica informatiile si testeaza-le pentru a identifica cele care aduc rezultate > Obtine rezultate remarcabile cu echipa intr-un domeniu ultra competitiv > Studiaza managementul programelor educationale > Structureaza experienta intr-un program > Livreaza programul in piata.


Asadar, programul este creat de catre un manager care a testat si aplicat ideile existente in piata nationala si internationala de dezvoltare in management si leadership  (reusind sa creeze o echipa de top intr-o piata ultra-competitiva) ca apoi, cu ajutorul unui master in managementul programelor educationale, sa le inglobeze in cel mai integrat si tot odata aplicabil program de management al echipei din piata romaneasca.

Totul intr-o structura clara, coerenta, relativ facila de asimilat.

 

INTREBARI FRECVENTE

LA CE SA MA ASTEPT?

Ca la inceputul programului sa ai impresia ca stii aceste notiuni, ca apoi sa ti se para coplesitor si imposibil de implementat. Insa in final sa ti se lege totul si sa vezi calea de urmat pentru echipa ta.

DE CE AM NEVOIE?

Ai nevoie de rabdare pentru a parcurge programul, a intelege si a aplica conceptele, dar si de deschidere pentru a-ti recunoaste si actualiza golurile informationale in management. Iti mai trebuie si o conexiune buna la internet si un zambet sa putem lucra mai bine.

CE IL RECOMANDA PE TRAINER?

 1. In primul rand este manager, iar profesia de trainer a venit in urma celei de management facute foarte bine.

 2. In al doilea rand a lucrat intensiv pe piata de business la nivel national si intelege provocarile managerilor.

 3. A avut rezultate extraordinare intr-un domeniu dominat de profesionisti cu vasta experienta manageriala, domeniu atat de dinamic incat angajatii si managerii erau schimbati la 6 luni, reusind sa se mentina si sa livreze performanta timp de aproape 10 ani.

 4. Cunostintele vaste, nu doar in business, ci si de ordin general si de intelegere a comportamentului uman pot veni in sprijinul oricarei provocari pe care echipa sau compania ta le are.

CAT TIMP TREBUIE SA ALOC EFECTIV IN CELE 3 SAPTAMANI DE PROGRAM? DAR IN TOTAL?

 • 2.5 ore/zi timp de 4 zile/saptamana pentru program. Adica 10 ore/saptamana

 • Aproximativ 2-3 ore/saptamana pentru temele de implementare a conceptelor

Total: 12-13 ore/saptamana timp de 3 saptamani

In ceea ce priveste activitatea post program, de implementare a conceptelor in echipa si in organizatie, implementarea poate dura de la 1 saptamana - pana la cateva luni (in functie de situatia fiecarei echipe si de dimensiunea schimbarilor care trebuie implementate).

DACA PIERD O SESIUNE DIN PRICINA UNUI EVENIMENT NEPROGRAMAT?

Chiar daca ratezi intalnirea de transmitere a informatiilor, tot vei primi tema de aplicare si va trebui sa lucrezi la ea.

Oricum vei primi la finalul programului si un suport informational text, care include cele mai importante informatii transmise in cadrul programului, deci vei putea sa iti insusesti informatiile pierdute.

Ulterior, vei avea posibilitatea sa parcurgi sesiunea pierduta cu alta grupa de cursanti, pentru a iti completa si aceste informatii.

DE CE NU AM AUZIT DE VOI PANA ACUM?

Am initiat aceasta companie venind din alt domeniu de activitate, respectiv piata B2B a digitalizarii. Pentru a continua standardele de calitate care ne-au caracterizat munca de pana atunci, am investit aproape 2 ani de zile in studierea psihologiei din spatele programelor educationale, ca programele livrate de noi sa fie cat mai aproape de metodologia stiintifica a predarii-invatarii. Ca strategie, nu urmarim o promovare ultra agresiva, deoarece nu credem ca educatia trebuie facuta cu forta sau prin manipularea pietei. Noi suntem aici pentru cei care vor sa invete, fara a fi "tarati" in acest proces. Educatia, la fel ca si iubirea, nu se poate face cu forta.

DE CE CONDITIONATI PARTICIPAREA EXCLUSIV PENTRU MANAGERII CARE AU MINIM 24 DE LUNI EXPERIENTA?

Am pus aceasta conditie deoarece conducerea unei echipa si imaginarea acestui proces sunt doua lucruri distincte.
Trebuie sa te lovesti de realitatea lucrului cu oamenii, in special in Romania unde nu exista o cultura solida a muncii,  pentru a realiza ca teoriile frumoase despre leadership si influentare sunt inutile.
Noi ne dorim sa lucram, implicit sa ii ajutam, pe acei manageri care au incercat deja teoriile din piata si care si-au dat seama ca obtinerea de performanta cu angajati medii -considerand ca nu orice companie isi permite sa recruteze exclusiv talente de top- este o chestiune mult mai complexa.

ORIUNDE MA UIT VAD SI PRIMESC GARANTII PALPABILE, MAI PUTIN LA ACEST PROGRAM. DE CE?

 1. Deoarece nu avem nici un dubiu legat de calitatea acestui program.

 2. Deoarece intelegem ca succesul unei informatii, sau al unui program, desi contravine credintei generale, tine de vointa celui care o primeste.


Din aceste motive nu sunt necesare alte garantii. Atata timp cat noi ne asumam sa dam tot pentru acest program, iar tu sa te implici asa cum se cuvine, este baza celui mai puternic parteneriat, care bate orice alt gen "modern" de garantie.

 

Vezi detalii legate de investitie si garantii

 

LECTOR

5_edited.jpg

LOREDANA ELENA EGRI

"Ma fascineaza dedesubturile comportamentului uman"

Daca ai citit una dintre cartile mele, ai vazut ca am inceput "activitatea profesionala" destul de devreme. Eram in scoala generala cand am inceput sa promovez si sa vand ceva. Poate ca nu a fost mare lucru, insa am invatat ceva: invatasem lectia independentei. Ceea ce nu am scris in nici una dintre carti e faptul ca, aprox pe la varsta de 3 ani, am descoperit Teleenciclopedia, care mi-a deschis o alta lume, dar si un orizont infinit de intrebari. De atunci, am cautat neincetat sa invat, sa experimentez, sa inteleg la nivel profund lumea in care traim.

In scoala generala invatam sa renunt la conditionarile sociale, sa-mi vindec fobiile, dar si sa impart lumea pe categorii. Iar in liceu, dupa ce ani intregi ma framanta ideea unei legaturi intre teoria evolutionista si cea creationista, ajunsesem in sfarsit sa concep o teorie proprie. Teorie pe care dupa ani am regasit-o intr-un documentar Nat Geo. Asta mi-a confirmat faptul ca detin niste abilitati, evident irelevante pentru societatea romaneasca, insa mai important sa continui sa ma tin de ele.


Sunt un caracter puternic, asta au confirmat ulterior si testele de personalitate care ma caracterizau drept Margaret Thatcher, iar asta m-a ajutat sa imi croiesc propriul drum intr-un domeniu dinamic precum cel al telecomunicatiilor, caruia i-am alocat aproape 10 ani din viata pentru a imi testa teoriile despre management si performanta. Incet, dar clar si sistematic, au inceput sa apara rezultatele. In timp ce lumea din jur se schimba, iar odata cu ele managerii si echipele veneau si plecau, eu am continuat sa fac ceea ce trebuie, avand sprijinul unor oameni care m-au lasat sa lucrez si nu mi-au pus piedici. Si a meritat, atat pentru ei cat si pentru mine. Si le multumesc. Printre oameni cu viziuni inguste eu nu as fi facut niciodata performanta.

Ca manager, am experimentat ambele posturi:

 1. Am fost un manager autocrat si am analizat ce efort si ce rezultate aduce aceasta;

 2. Am fost un manager deschis si am analizat ce efort si ce rezultate aduce aceasta;

Iar, din motive strict rationale, respectiv eficienta care ma caracterizeaza, am ajuns sa sustin -azi si din postura de antreprenor, initator al unei companii de educatie- a doua varianta, fiind singura care poate genera performanta constanta in mediul "autentic" romanesc.

In cadrul L.E.E. concep si livrez programe in ariile in care am  avut rezultate: vanzari, managementul echipei, cultura organizationala.

 

Subscribe Form

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Twitter