DESPRE L.E.E.

Educatie bazata pe practica si experienta  concreta.

Schimbarile pozitive necesită timp. Nici lumea nu a fost creata peste noapte. Insa toate initiativele de valoare incep cu doua elemente: cu pasi marunti in directia corecta si cu dorinta sincera de a imbunatati viitorul.

Povestea L.E.E. are amprenta puternica a apartenentei mele la comunitatea in care am crescut. M-am nascut in Transilvania, loc care mi-a dat un sentiment de mandrie aparte; Noua, ardelenilor, ne place sa ne expunem parerea, ne place sa ne implicăm, ne place sa influentam, ne plac lucrurile care functioneaza bine.

L.E.E. este raspunsul la ceea ce vedeam zi de zi ca nu functioneaza bine si mi-am propus ca prin ideile proprii, prin cunostintele si experienta acumulate de-a lungul timpului, sa influentez societatea spre a functiona mai bine, aducand o imbunatatire si un impact pozitiv in vietile oamenilor care fac parte din aceasta.

Imi doresc ca societatea noastra sa evolueze si stiu ca acest lucru se va intampla numai odata cu evolutia fiecarui om din cadrul ei.

L.E.E. isi propune ca prin initierea de parteneriate cu profesionisti din arii cat mai variate sa fie aproape de antreprenorii si managerii  care vor sa evolueze. Ca aceasta evolutie sa duca si societatea la un nivel superior al evolutiei sale.

Pentru evolutie,

Egri Loredana Elena, fondator si CEO L.E.E. - Leading. Education. Evolution.