Revino la pagina principala a programului

 

VALOAREA INVESTITIEI

FINANCIAR

Investitia in acest program, fiind mai putin de salariul net al unui manager intr-o luna, este accesibila si consistenta totodata, iar un manager iscusit o va recupera dintr-o singura idee aplicata foarte bine. ​Investitia ta este mica pentru valoarea reala a acestui program, insa este una accesibila pentru piata insuficient dezvoltata a educatiei din Romania.

Insa aceasta este investitia financiara. Investitia in timp este mult mai mare, deoarece intreg programul se bazeaza pe punerea in practica a conceptelor transmise, proces care iti va consuma mai multe resurse decat cele alocate pentru in acest program.

Investitia financiara vine din 3 considerente:

  1. Pentru ca noi sa concepem programe de calitate, care sa ajute in mod real liderii si managerii din Romania, trebuie sa avem acces la informatii de calitate, iar aceste informatii au un cost direct proportional cu timpul investit in descoperirea lor;

  2. In conceperea acestui program se afla peste un deceniu de munca de observare a obiceiurilor organizationale romanesti, de testare a informatiilor din piata formala, non formala si informala a educatiei in management si leadership, respectiv de identificare a celor mai bune practici. Investitie pe care ne propunem sa o recuperam, partial macar, prin acest program;

  3. Ne dorim ca angajamentul participantilor sa fie maxim. Iar alocarea de resurse intr-un program favorizeaza implicarea activa a acestora.

Nu acordam reduceri, indiferent de numarul participantilor din cadrul unei companii si nici nu returnam investitia in cazul in care te razgandesti pe parcursul derularii programului. In cazul in care, din motive independente de tine nu poti intra deloc in program, noi iti returnam suma achitata, deoarece nu retinem bani necuveniti.

Daca nu esti dispus la aceasta investitie vom intelege. Inseamna ca acest program nu este pentru tine. Partea buna e ca exista numeroase solutii, de crestere a performantei echipei, gratuite sau contra cost, cumulate in cursuri sau carti pe care le poti studia. Noi iti dorim succes, stim foarte cat timp si efort presupune testarea conceptelor izolate si necorelate din piata.

Disclaimer: In functie de volumul de lucru, in special in sedintele individuale post program -de implementare a conceptelor in echipa ta-, ne rezervam dreptul de a creste tariful programului in viitor.

GARANTII

Cea mai puternica garantie pe care ti-o putem oferi este cunoasterea.

Am pornit in 2009 un experiment unic in Romania, menit a identifica elemente care stau la baza performantei organizationale. In tot acest timp am interactionat si observat sute de companii la nivel national, interactiuni din care am preluat cele mai bune practici. In paralel, cu ajutorul educatiei formale, nonformale si informale la care am avut liber acces, am putut lua informatiile existente in piata la acest capitol si apoi am inceput un lung si provocator proces de testare.
Am analizat rezultatele si am imbunatatit incontinuu aceste practici, rezultatul fiind, crearea unei echipe in topul performantei la nivel national, timp in care alte echipe dispareau, sufocate fiind de metodele invechite de management.

Asadar, garantia noastra sunt:

  • experienta

  • know-howul acumulat printr-un efort sustinut

  • rezultatele avute.


Ne cerem scuze pentru faptul ca nu iti putem oferi si alte forme des intalnite in zilele acestea. Educatia nu are garantii, iar rezultatele unui program educational (fie el extraordinar sau modest) tin in integralitate de cel care il parcurge, adica de tine. Daca esti dispus/a sa te implici, atunci cu siguranta ca acest program este pentru tine.

Atentie!

Programul nu este nici simplu, nu va fi nici usor . In plus vei avea multe batai de cap la implementarea lui in echipa deoarece nici managerilor si nici oamenilor din echipe nu le place schimbarea, chiar daca este una care le creste performanta si/sau satisfactia la locul de munca. Iar provocarile care vor aparea pe parcursul implementarii schimbarilor in organizatie nu isi vor gasi rezolvarea sub forma "5 pasi usor de urmat". Deci va fi provocator, asa cum este fiecare succes obtinut prin munca.

Inteleg si vreau sa aplic