CONSILIERE SALES MANAGEMENT

Continua sa vinzi

Daca vanzarile tale au scazut nu iti face griji. Banii sunt tot in piata, doar ca sunt necesare o serie de ajustari pentru a ajunge la tine. Insa inainte de a ne trimite o solicitare de colaborare, asigura-te ca ceea ce vinzi (adica produsul sau serviciul in sine este relevant pentru lumea actuala). Daca raspunsul este da, inseamna ca putem lucra asupra procesului de vanzare, pentru a gasi cai pentru a creste.


In cazul in care te-ai intrebat "de ce au scazut vanzarile cand noi facem lucrurile exact la fel ca si pana acum", raspunsul ca piata se schimba mereu, nu ca voi ati face ceva gresit. Insa, pentru a castiga teren in noua piata creata, este necesar ca unele lucruri sa fie faculte altfel.

In criza precedenta, am fost nevoiti sa ne adaptam speechul la noua realitate si asta ne-a ajutat sa castigam din nou piata. In criza aceasta am fost nevoiti sa adaptam serviciile, deoarece nu se mai potriveau cu noua realitate. Asadar, fiecare schimbare aduce cu sine niste provocari, foarte diferite.

Iti punem la dispozitie intreaga noastra experienta in ceea ce priveste procesul de vanzare:

  • stabilire de obiective si KPI

  • tracking obiective

  • optimizare pasii vanzarii

  • focus pe optimizare de spheech (in astfel de perioade fiecare cuvant este crucial)

  • evaluarea personalului

  • politica de recomensare si fidelizare

Pentru ca voi sa va gasiti locul in noua "era".


✓ Sesiunea poate avea loc telefonic sau online, dupa preferinta ta. Fiecare sesiune are (cel putin) o ora pentru a ne concentra pe situatia echipei tale si mai putin pe ceas.

 

CONSILIER

5_edited.jpg

LOREDANA ELENA EGRI

"Ma fascineaza dedesubturile comportamentului uman"

Avand o cariera profesionala de 17 ani, a avut performanta de top in una dintre cele mai dinamice industrii din Romania: industria de telecomunicatii.


A fost in topul hunterilor B2B din industrie, iar apoi a creat de la zero o echipa locala de vanzari B2B care a ajuns si apoi s-a mentinut in topul performantei la nivel national, timp de 6 ani consecutivi.

Pe parcursul activitatii de management, s-a evidentiat datorita eforturilor de dezvoltare a unei culturi organizationale de cooperare motivand "nu poti face performanta pe termen lung lucrand ca individualitate, doar lucrand in echipa". Politicile implementate i-au adus nu numai rezultate de top ci si cea mai mare rata de retentie a personalui, dar si initierea de catre echipa ei a unui proiect in premiera nationala: "Digitalizarea educatiei in scoli".

Incepand cu februarie 2018, a pornit pe drumul educatiei motivand "Pana la 30 de ani, mi-am folosit cunostintele si experienta pentru a face performanta in folosul meu propriu. Dupa 30 de ani am simtit ca a venit momentul sa sustin performanta companiilor romanesti, in acest fel vom castiga cu totii de pe urma unei societati evoluate.

A scris si publicat (la Editura Evrika din Bucuresti) cartea: "Invata vanzari din greselile mele", o carte bazata pe experienta cu oamenii din subordinea sa, despre obstacolele care stau in calea performantei profesionale. Majoritatea fiind de natura morala-emotionala si fiind generate de catre mediul social romanesc.

In cadrul L.E.E. dezvolta si livreaza programe pe baza experientei dobandite: leadership, cultura organizationala, managementul echipei, vanzari.

 

PACHETE DISPONIBILE

Sesiunea individuala este 100 de euro, iar daca doresti sa lucram recurent, alege unul dintre pachetele:

PARTENER SOFT

400 euro

5 SESIUNI/LUNA

PARTENER INTENSIV

700 euro

10 SESIUNI/LUNA