CONSILIERE PEOPLE MANAGEMENT

Corecteaza atitudinile care va limiteaza performanta

Daca ai ajuns pe aceasta pagina exista o mare posibilitate sa intampini provocari in acest moment in ceea ce priveste lucrul cu oamenii.


Daca asa este, felicitari. Ai ajuns in locul cel mai potrivit.


Cunoastem din experienta ca nu este usor sa lucrezi cu oamenii si nici sa ii determini sa faca performanta in mod constant. Unii nu pot, altii nu vor. Unii se multumesc cu atat, altii isi pun singuri piedici si le pun piedici si colegilor lor. Iar o parte din ei se tin de ceea ce au de facut si aduc rezultate.


Nu toti managerii au timpul necesar studierii artei influentarii comportamentului in echipa, tocmai de aceea am conceput acest serviciu pentru tine. Deoarece avand pe cineva alaturi iti poate fi mult mai usor si totodata poti avea atat rezultate cat si o mai mare satisfactie a muncii tale.


Nu iti face griji, pana si cel mai negativ comportament din echipa, poate fi corectat. Am trecut prin numeroase experiente si din fiecare am extras invatamintele care iti pot fi cu siguranta de folos in a lucra mai bine cu echipa ta.


Iti punem intreaga noastra experienta la dispozitie, in esenta fiind vorba despre a face performanta cu oamenii in conditii ultra-competitive si a mentine aceasta performanta in timp.


Am obtinut rezultate prin oameni atat in vreme de criza cat si in vreme de crestere, asadar poti avea increderea unui benefic parteneriat. Vom lucra impreuna cot la cot pentru a gasi solutii pentru provocarile echipei tale.

✓ Sesiunea poate avea loc telefonic sau online, dupa preferinta ta. Fiecare sesiune are (cel putin) o ora pentru a ne concentra pe situatia echipei tale si mai putin pe ceas.

 

CONSILIER

5_edited.jpg

LOREDANA ELENA EGRI

"Ma fascineaza dedesubturile comportamentului uman"

Avand o cariera profesionala de 17 ani, a avut performanta de top in una dintre cele mai dinamice industrii din Romania: industria de telecomunicatii.


A fost in topul hunterilor B2B din industrie, iar apoi a creat de la zero o echipa locala de vanzari B2B care a ajuns si apoi s-a mentinut in topul performantei la nivel national, timp de 6 ani consecutivi.

Pe parcursul activitatii de management, s-a evidentiat datorita eforturilor de dezvoltare a unei culturi organizationale de cooperare motivand "nu poti face performanta pe termen lung lucrand ca individualitate, doar lucrand in echipa". Politicile implementate i-au adus nu numai rezultate de top ci si cea mai mare rata de retentie a personalui, dar si initierea de catre echipa ei a unui proiect in premiera nationala: "Digitalizarea educatiei in scoli".

Incepand cu februarie 2018, a pornit pe drumul educatiei motivand "Pana la 30 de ani, mi-am folosit cunostintele si experienta pentru a face performanta in folosul meu propriu. Dupa 30 de ani am simtit ca a venit momentul sa sustin performanta companiilor romanesti, in acest fel vom castiga cu totii de pe urma unei societati evoluate.

A scris si publicat (la Editura Evrika din Bucuresti) cartea: "Invata vanzari din greselile mele", o carte bazata pe experienta cu oamenii din subordinea sa, despre obstacolele care stau in calea performantei profesionale. Majoritatea fiind de natura morala-emotionala si fiind generate de catre mediul social romanesc.

In cadrul L.E.E. dezvolta si livreaza programe pe baza experientei dobandite: leadership, cultura organizationala, managementul echipei, vanzari.

 

PACHETE DISPONIBILE

Sesiunea individuala este 100 de euro, iar daca doresti sa lucram recurent, alege unul dintre pachetele:

PARTENER SOFT

400 euro

5 SESIUNI/LUNA

PARTENER INTENSIV

700 euro

10 SESIUNI/LUNA