CONFERINTA

BUSINESS & SOUL

Simbioza dintre HARD si SOFT in organizatii

IN PREMIERA

Un fost CEO, actual Business Mentor si un fost Director HR, actual Executive Coach, si-au unit experienta si fortele sa sustina companiile in procesul de transformare.


La aceasta conferinta vor demonstra prin studii de caz - cum dezechilibrele dintre HARD si SOFT in organizatii afecteaza rezultatele financiare, performanta individuala si colectiva.


Aliz & Mihaela au demonstrat prin proiectele comune complementaritatea atat de necesara pentru echilibrul in organizatii, fara de care implementarea strategiilor potrivite pentru progresul companiei, este defectuoasa, adesea imposibila.

 

CE VEI DESCOPERI

IMPORTANTA SI DIMENSIUNILE ECHILIBRULUI DINTRE HARD SI SOFT IN ORGANIZATII

 • Prezentare model Diagnoza McKinsey

 • Organizatiile au Suflet

 • Armonizarea elementelor HARD cu cele SOFT

 • Dimensiunile echilibrului in Leadership

STUDII DE CAZ CU DEZECHILIBRE HARD SI SOFT

 • Exemple de dezechilibre HARD si SOFT din 3 proiecte de antreprenoriat recente

 • Doua studii de caz: rezultat Diagnoza, vulnerabilitati si masuri concrete de corectie, rezultate obtinute

STRATEGIE SI COACHING IN PROIECTELE DE  DEZVOLTARE ORGANIZATIONALA

 • ROL Mentor de business (Aliz)

 • ROL Coach (Mihaela)

 • Coachingul: instrument decisiv in transformarea companiilor si implementarea eficienta a strategiilor

 

SPEAKERI

BU8A9337%20-%20Aliz%20(1)%20copy%20(1)_edited.jpg

ALIZ KOSZA

The Business Mentor

Aliz este una dintre cele mai experimentate femei de business din România.  Cu o carieră de 40 de ani, peste 30 de ani de experiență în top  management (cu 4 mandate de CEO) și 7 ani de mentorat de business în  antreprenoriate românești.


A lucrat in 17 industrii diferite si a condus companii de top precum Orkla Foods Romania, MOL Romania sau Fabryo Corporation, avand o experienta extrem de vasta in constructie de brand, strategie sau diagnoza de business.

💡Mandatul ei de la Fabryo este utilizat si azi ca studiu de caz la „London Business School” pe inovatie dupa ce a reusit, in mai putin de 1 an, sa duca compania de pe locul 3 pe primul loc in preferintele consumatorilor.


💡Ca CEO Orkla a cumparat si integrat 3 companii importante (dintre care al doilea jucator din piata la productia de pate si carne si al treilea jucator la productia de margarina) si a contribuit la dezvoltarea brandurilor ca Tomi, Bunica, Wiesana, Linco, Ardealul.


💡Pe parcursul celor 3 ani in care a fost CEO la MOL Romania compania a avut cea mai dinamica dezvoltare de tip Greenfield din istoria sa, adaugand 34 de statii noi si devenind profitabila.

In prezent contribuie la dezvoltarea antreprenoriatelor romanesti din calitatea de business mentor, postura in care de 7 ani pune la dispozitia acestora toate cunostintele acumulate in cele 4 decenii de experienta in business. In acest proces trece afacerile printr-un proces de evaluare integrata – diagnoza de business, iar ulterior, pe baza rezultatelor obtinute, concepe cele mai potrivite strategii luand in calcul totodata ADN-ul unic al fiecarei companii.

MIHAELA FEODOROF

Executive Coach & Business Consultant

Mihaela Feodorof este un nume cunoscut in domeniul resurselor umane si al leadership-ului organizational.


Dupa 16 ani petrecuti la BRD - Groupe Societe Generale in departamentul de HR dintre care ultimii 5 in rolul de Director Recrutare si Dezvoltarea carierei, numele ei este acum direct legat de Grupul Yourway, companie pe care a infiintat-o cu 11 ani in urma si care s-a dezvoltat organic ajungand sa acopere 3 directii de business: Performanceway – specializata pe servicii de business consulting si coaching transformational; Yourway Counseling – prima linie de servicii de evaluare si consiliere pentru studenti, elevi si copii si Yourway Advisors – consultanta educationala personalizata pentru studii in Romania si strainatate, cu servicii tailor made pentru fiecare viitor student.

Din perspectiva de executive coach si business consultant, Mihaela ofera instrumentele prin care liderii isi pot calibra resursele umane in stransa legatura cu strategia de dezvoltare a companiei, astfel incat businessul sa devina mai profitabil. Astfel, se redeseneaza modelul organizational, pornind de la personalitatea, abilitatile si competentele persoanelor-cheie din companie.

mIHAELA FO.jpg
 

CONFERINTA SE ADRESEAZA

CEO-ILOR

ANTREPRENORILOR

MANAGERILOR

OAMENILOR DE HR

 

DETALII UTILE

LOCATIA

Palatul Culturii din Targu Mures (Sala Mica),
P-ta Victoriei, nr. 1

DATA CONFERINTEI

TBD

INTERVAL ORAR

9.30-17.00

COST PARTICIPARE

150 EUR

 

PENTRU ASTA SUNTEM APRECIATI

Am intrebat participantii la cursurile noastre ce au apreciat la acestea. Iata raspunsurile lor:

"Profesionalismul organizatorilor precum si al participantilor"

"Expunerea ideilor intr-o maniera clara, placuta si usor de inteles."

"Este foarte valoros sa inveti din experienta altora fata de studiul teoretic."

"Organizarea, timing respectat, subiectele abordate. Exercitiile practice."

"Aflarea mai multor pareri, a diferitelor moduri de gandire."

"Grupul restrans, atmosfera placuta si energia oferita."

 

Subscribe Form

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Twitter